FixTec katto & koti Oy korjaa peltikattoja ja huopakattoja koko Varsinais-Suomen alueella aina Turusta lähtien.

Peltikaton korjaus tiivistämällä tai pinnoittamalla on tehokas ratkaisu sekä taloudellisesti että ajallisesti. Tiivistämme peltikattosi kriittisimmät vuotokohdat eli läpiviennit, pystysaumat, vaakasaumat, kattoikkunat ja jiirit ja tarvittaessa pinnoitamme koko katon. Takaamme täysin vesitiiviin ratkaisun peltikatollesi vuosikymmeniksi eteenpäin ja jopa 10 vuoden takuulla. Terve, tiivis katto on kiinteistösi paras suoja arvon säilyttämiseksi.

Teemme aina huolellisen katon kuntotarkastuksen ennen varsinaista tiivistämistä tai pinnoitusta. Palveluumme kuuluu projektin nopea toteutus, ja asentajamme ovat aina sertifioituja Suomessa koulutuksen saaneita asentajia.

Huopakaton korjaus ja pinnoitus

Huopakaton korjaus tiivistämällä tai pinnoittamalla on niin taloudellinen kuin ajallisesti tehokas ratkaisu. Korjaukseen sisältyvät niin huopakattosi läpivientien, pysty- ja vaakasaumojen, kattoikkunoiden ja jiirien kuin muidenkin kriittisten vuotokohtien tiivistäminen, minkä lisäksi voimme tarvittaessa pinnoittaa koko katon. Peltikattosi saa täysin vesitiiviin ratkaisun vuosikymmeniksi eteenpäin – jopa 10 vuoden takuulla. Tiivis, hyvin hoidettu katto onkin paras tapa säilyttää kiinteistösi arvo.

Huopakaton tiivistäminen ja pinnoitus alkavat aina perusteellisesta katon kuntotarkastuksesta. Suomessa koulutetut ja sertifioidut asentajamme sekä kattotöiden nopea toteutus tekevät meistä varman valinnan kaikenlaisiin huopakaton korjaus- ja pinnoitustöihin.

Vältä työläs ja kallis kattoremontti – kustannustehokas katon pinnoitus ja tiivistys säilyttää kiinteistösi arvon kustannustehokkaasti!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »