FixTec katto & koti Oy pitää huolta katostasi kokonaisvaltaisesti aina sen maalaustarpeista lähtien. Tarjoamme katon maalauspalveluja koko Varsinais-Suomessa. Käytämme katon maalaukseen Enke Werk -tuoteperheen Enke Multi Protect® (EMP) -korroosiosuojaväriä, joka suojaa kattoa tehokkaasti ja erittäin pitkäaikaisesti sään ja ympäristöolosuhteiden aiheuttamia haittoja vastaan. 

EMP-korroosisuojaväri sekä vanhoille että uusille katoille

Enke Multi Protect® -korroosiosuojaväri on erittäin peittävä ja kestävä, yksikomponenttinen akryylihartsi, joka tarttuu erinomaisesti niin uusiin kuin vanhoihin metalli- ja muovipintoihin sekä esimerkiksi puuaineisiin, kuitusementtiin ja luonnollisesti Enkopur®-pinnoitteeseen. 

EMP-suojamaalia on saatavilla kuudessa eri perusvärissä, minkä lisäksi voimme toimittaa maalia isommille kattopinta-aloille kaikissa Ruukin sävyissä. Kemikaali säilyttää elastisuutensa ja joustavuutensa aina –25 ºC:een saakka, mikä edesauttaa maalin kestävyyttä. 

Katon maalaus kestävänä käsityönä

Katon maalaus tapahtuu käsityönä telojen ja pensselien avulla, jolloin tuloksena on mahdollisimman pitkäkestoinen ja eheä pinta. Käytämme katon maalauksessa pohjustusainetta 933, joka sulkee hapen pois ruostuneelta pinnalta ja pysäyttää näin ruostumisen. Pohjustuskäsittely antaa suojaa myös pitkälle pintaruostuneille katoille täydellä takuulla. Voimme käyttää pohjusteen ja maalikerroksen lisäksi ohutta, erittäin hyvin vetoa kestävää polyesterikangasta, joka antaa lisäsuojaa esimerkiksi juotossaumojen alueille.

Enke Multi Protect® -korroosiosuojavärillä on poikkeuksellisen pitkä, 2 vuoden takuu!

Meiltä saat myös kattopesut – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!