Olemme erikoistuneet kattopintojen pitkäikäiseen Enkopur-tiivistykseen, akuutteihin vuotokorjauksiin ja -ehkäisyyn sekä kattojen korroosiosuojamaalaukseen saksalaisilla Enke Werk -tehtaan laadukkailla kattosaneeraustuotteilla. Teemme takuutiivistyksiä sekä yksityisille kotitalouksille että yrityksille ja julkishallinnolle. Toimialueenamme on pääasiassa Turku ja Varsinais-Suomi, mutta palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa kauempanakin. Olemme osa valtakunnallista E-team-perhettä, joka koostuu huippuosaajista kattosi parhaaksi.

Lue lisää kohdasta referenssit »

Miksi valita Enkopur®?

Tavoitteenamme on pidentää kattosi elinkaarta hyödyntämällä Enkopur®-tiivistemassaa ja muita Enke-tuotteita. Enkopur®-tekniikaalla suoritettavat katto- ja muut tiivistykset säästävät rahaa ja pidentävät katon elinkaarta, minkä lisäksi tiivistys auttaa säilyttämään kiinteistösi arvon! 

Enkopur® sopii sekä pelti- että huopakatoille. Lisäksi se tarttuu hyvin myös lasi-, muovi- ja puupintoihin, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti liitoskohtien paikkaamiseen.

Enkopur®-tekniikan avulla voimme toteuttaa kattoremontin huomattavasti kustannustehokkaammin kuin perinteisellä täyskattoremontilla. Myönnämme Enkopur®-vesitiivistyksille 5 vuoden takuun. Enkopur®-tiivistemassan CE-sertifikaatin mukainen elinikä on jopa 25 vuotta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Enkopur®-tekniikka & Enke-tuotteet

Kattojen vesitiivistykset takuutyönä, saksalaisella Enkopur®-tekniikalla

Enkopur®-tekniikka on saksalaisen, kattojen tiivistämiseen ja suojaamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistamiseen erikoistuneen yrityksen Enke-Werkin tuotekehitystyön tulos. Enke-Werkin tuotteita on hyödynnetty erinomaisin tuloksin Suomessa vuodesta 2010 lähtien. Olemme Enke-tuotteiden maahantuojan, Ab RoofTech Finland Oy:n valtuuttama Enke-tuotteiden asennusliike. Toimialueenamme on pääasiassa Turku ja ympäristökunnat.

PDF -esitteet

Tutustu paremmin Enkopur® - ja Enke -tuotteisiin:

Enkopur®-takuutiivistys »

Enkopur®-vesitiivistys on saksalaiseen Enkopur®-tekniikkaan perustuva, takuunalainen kattojen vesitiivistystuote.

Enkopur®-tekniikalla toteutettujen vesitiivistysten tarkoituksena on lisätä kiinteistösi katon elinkaarta kustannustehokkaasti ja monesti murto-osalla uuden katon hinnasta. Tuote soveltuu pelti-, huopa-, tiili-, bitumi-, kupari-, lasi-, ja puupinnoille.

Nestemäinen ja yksikomponenttinen Enkopur®-polyuretaanimassa on saumaton, pysyvästi elastinen, säänkestävä ja vesihöyryä läpäisevä tiivistysmassa, joka antaa vahvan suojan katon saumoille ja läpivienneille. Sitä on hyödynnetty menestyksekkäästi myös vuotokohtien ja vahingoittuneiden tai riskialttiiden alueiden paikkaamiseen. (kattoikkunat, seinäliitokset, peltisaumat, läpiviennit, parve-sekä lattia pinnat) Enkopur® kestää poikkeuksellisen hyvin sään vaihtelut, sekä auringonpaistetta että pakkasta.

Enkopur® on saksalaisen laatuosaamisen lopputulos. Se pysyy elastisena jopa lämpövälillä –45 ° C – (+100 º C). Me annamme Enkopur®-asennuksille aina vähinään 5 vuoden takuun ja mahdollisuuden jopa 10 vuoden takuuseen huoltosopimuksella. 

Miten Enkopur®-massa asennetaan »

Enkopur®-massa asennetaan aina käsityönä polyflex-kuitukankaan kanssa.

Aluksi kattopinta puhdistetaan tiivistettävältä alueelta öljystä, liasta, irtoilevasta maalista ja rajataan teipein. Tämän jälkeen pinta pohjustetaan pohjusteaineella primer 933, minkä jälkeen Enkopur®-massa voidaan levittää pinnalle siveltimellä tai telalla. Lopuksi massan päälle levitetään polyflex-kuitukangas ja toinen kerros Enkopur®-massaa. Välissä oleva kuitukangas takaa kestävyyden, eikä pinta hajoa lämpölaajenemisen tai sääolovaihtelujen seurauksena. Enkopur® vulkanisoituu pysyvästi joustavaksi kalvoksi ilmankosteuden avulla. Tiivistys on käytännössä välittömästi vesitiivis ja kestää rankemmankin sateen jo 24 tunnin kuluttua tiivistyksestä. 

Myönnämme kaikkiin tiiivistyksiin aina vähintään 5 vuoden takuun! 

Enke-tuotteet »

Enkopur®-massan lisäksi saat meiltä myös muut Enkopur®-tuoteperheen Enke-tuotteet. 

Enke-tuotteita ovat:

  • ENKO-kouru®
  • Enke Multi Protect® (EMP) -korroosiosuojaväri
  • Enkonol-pinnoitus
  • ENKETOP® -parvekkeiden ja terassien pinnoitejärjestelmä

ENKO-kouru® on Housetek oy:n ja Ab RoofTech Finland Oy:n kehittämä kourujen tiivistysmenetelmä. Sen avulla vesikouru voidaan tiivistää täysin saumattomaksi ja täysin kourun pintoja myötäillen. 

​Enke Multi Protect® (EMP) -korroosiosuojaväri on pitkäikäinen ja hyvin peittävä säänkestävä akryylihartsi. Se on erinomaisesti tarttuva hartsi sekä uusille että kuluneille metalli- ja muovipinnoille. Se säilyy elastisena ja joustavana aina –25 ºC:een saakka. EMP:tä löytyy kuutena Ruukin varastovärinä värinä ja sen takuu on peräti 2 vuotta.Tarvittaessa pystymme toteuttamaan juuri sinun kattosi värisävyn tehdastilauksena.
Tutustu kattomaalauspalveluumme »

Enkonol-pinnoitus on tarkoitettu huopa-, bitumi- ja teräskatteen regeneroimiseen. Se soveltuu erinomaisesti huopakattojen huoltoon ja sen avulla pidennät merkittävästi bitumihuopakaton elinkaarta. Enkonol sopii myös esimerkiksi peltikattojen ruosteensuojaukseen. Ennen Enkonol-pinnoitteen levittämistä, tulee katon mahdolliset ongelmakohdat ja epätiiviydet tiivistää Enkopur® -massalla.

Kauttamme saat myös erillisen asennussertifikaatin vaatimat ENKETOP® -parvekkeiden ja terassien pinnoitejärjestelmällä toteutetut pinnoitustyöt. ENKETOP®-pinnoite soveltuu parhaiten mineraalisille pinnoille, kuten betonille ja sementille. Sen avulla pinta kestää paremmin sääolosuhteiden vaihtelua, UV-säteilyä ja kemikaaleja.  ENKETOP®-pinnoitetta voidaan käyttää yhdessä Enkopur®-massan kanssa, jolloin pystytään luomaan vesitiiviitä parvekkeita, terasseja ja patioita, ja näin ennaltaehkäistä tehokkaasti kosteuden aiheuttamia vaurioita.